BijuteriiColorum

Login

Bijuteriile si accesoriile se pot realiza si la comanda, in functie de preferintele tale (culori, dimensiuni, modele). Comanda poate dura pana la 5 zile. Te vom contacta cu privire la termenul de livrare si transport.

 

 La orice comanda peste 70RON, beneficiati de transport gratuit

Cautare Bijuterii

Livrare

Furnizorul livreaza produsele prin serviciul de mesagerie al Postei Romane, sau prin CURIER, iar clientul va suporta taxele de livrare, ambalare si ramburs.Livram prin curier rapid NUMAI IN ZONA DE ACOPERIRE FanCurier. Va rugam consultati lista de acoperire aici: http://www.fancourier.ro/acoperire.php

 

Termenul de expediere


24 de ore, pentru cele care se livreaza cu firma de curierat
3-4 zile, pentru comenzile care pleaca prin Posta Romana

Termenul de expediere se refera numai la zilele lucratoare.

Tarifele de expediere

precizate in formularul de comanda, valabile indiferent de valoarea sau greutatea coletului

- 11 lei pentru Posta Romana

- 20 de lei pentru curier

 

Termenul se poate mari in perioadele aglomerate. Termenul de expediere se refera la momentul in care coletul pleaca de la noi, nu cel la care acesta ajunge la dumneavoastra si se calculeaza incepand cu ziua urmatoare celei in care comanda a fost efectuata. 
. Statusul "in lucru" al comenzii dumneavoastra inseamna numai ca acea comanda a fost printata.


Nu confundati mail-ul de confirmare a comenzii care are titlul "Va multumim pentru comanda" cu cel de expediere, cu titlul "Comanda BijuteriiColorum expediata"
Pentru comenzile la care dumneavoastra solicitati regim de urgenta (livrare imediata si nu in ordinea primirii comenzilor), se percepe o taxa suplimentara de 10%. Pentru aceasta, scrieti in caseta de mentiuni a comenzii "REGIM DE URGENTA". Aceasta solicitare reprezinta dorinta dumneavoastra si acceptul ca veti pleti cu 10% mai mult la totalul comenzii. Orice alt fel in care veti solicita urgentareai expedierii unei comenzi, nu va fi luat in considerare.

In mod normal, dupa 2 pana la 4 zile din momentul expedierii, asta depinzand de zona in care va aflati, veti primi, la adresa indicata, un aviz postal care va instiinteaza ca pachetul dumneavoastra a sosit. Daca nu primiti avizul de la posta, e de preferat sa va deplasati la oficiul postal de care apartineti, pentru a verifica daca ati primit coletul expediat de noi. Coletul ramane la posta 10 zile, dupa care, daca nu il ridicati, el se intoarce la BijuteriiColorum, pe cheltuiala noastra. In acest caz, la urmatoarea comanda, va trebui sa achitati contravaloarea acesteia in avansIMPORTANT: BijuteriiColorum livreaza marfa NUMAI cu plata ramburs si NUMAI in conditiile prevazute pe site. De asemenea, BijuteriiColorum NU CREDITEAZA CLIENTII si nu acorda discounturi, altele decat cele precizate pe site.
Prin sondaj, sau in cazul in care este nevoie de anumite informatii privitoare la comanda, la exactitatea datelor sau comanda in sine, contactam telefonic clientul. Daca un client nu raspunde mai multor incercari de contact, comanda nu va fi expediata.

In cazul in care nu ridicati coletul de la posta, comanda dumneavoastra se anuleaza, fara niciun preaviz, iar o viitoare comanda se va expedia numai daca valoarea acesteia va fi platita in avans. Totodata, numele destinatarului va fi publicat pe "lista neagra", pentru a putea fi vizualizata si de alti potentiali furnizori.BijuteriiColorum isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o instiintare prealabila.

Cosul este gol